Fleurop
Fleurop Fleurop Česko Hvězdy a Hodnocení
Objednat Květiny
Frutiko
Frutiko Frutiko Česko Hvězdy a Hodnocení
Objednat Květiny

Jaké květiny darovat na první rande?

Jaké květiny darovat na první rande?

Představte si, že jdete na první rande a chcete udělat dobrý dojem. Chcete vypadat fantasticky a předvést své nejlepší vlastnosti, ale jaká květina bude pro takovou událost ideální?
První rande může dopadnout skvěle nebo velmi špatně. Klíčem k úspěchu je nejen výběr místa, ale také dokonalá květina pro vaše rande.

Zde je několik květin, které vaše rande jistě přivedou k úžasu.

Všechny tyto romantické květiny mají velmi zvláštní vzhled a rozzáří vás jako nikdy předtím. Překvapte své rande jednou z těchto romantických divokých květin!

Eustoma je krásná květina, kterou si každý zamiluje (viz foto). Je krásná, její barva je uklidňující a krásně voní! Pokud chcete vybrat eustomu jako ideální květinu na první rande, zeptejte se jí, zda má ráda veselé nebo klidné barvy. S touto květinou neuděláte chybu. Kromě toho je vůně eustomy velmi intenzivní. Pokud má váš partner rád čerstvé květiny s uklidňující vůní, pak je Eustoma ideální volbou pro vás oba!

Pokud jdete na první rande, měli byste vědět, že květiny se vždy hodí do páru. To znamená, že pokud chcete kytici květin, darujte kytici dvou nebo více květin. Pokud chcete naaranžovat pouze jednu květinu, pečlivě ji vyberte, protože tato jediná květina velmi rychle ukáže váš smysl pro vkus a romantický přístup.

Růže jsou nejoblíbenějšími květinami z nějakého důvodu, takže se téměř jistě vyhnete výpadkům chuti, takže se nebojte vyzkoušet různé divoké květiny. Jsou také krásné a budou dokonale vyhovovat vkusu vašeho partnera!

Pokud máte rande se ženou, skvělou volbou jsou také bílé růže, které jsou krásné a dokonale vyhovují vkusu vaší partnerky.

Azalka je další květina, která je ideální pro ženy. Je pravda, že má jisté sexuální konotace, takže tuto růži dávejte opatrně. Pokud má ráda romantické romány nebo klasickou hudbu, mohou se jí líbit zejména tyto květiny. Zkuste růžové nebo červené azalky, tyto dvě barvy spolu dobře ladí!

Květiny bodláku jsou ideální pro aktivní lidi, kteří chtějí od života něco zvláštního. Květ bodláku vypadá skvěle ve váze a má úžasnou vůni. Bodlák je ideální květina pro lidi, kteří rádi riskují a užívají si života! Bodlák je nejen úchvatně krásný, ale může být i velmi romantický? Vyzkoušejte tuto divokou květinu na rande a uvidíte, co se stane!

Pokud má vaše partnerka ráda sladce vonící květiny, bude milovat lilii Casablanca. Jeho vůně je mimořádně dlouhotrvající a je ideální pro romantické večeře, kdy chcete na partnera zapůsobit jeho vzhledem a vůní. Dávejte tuto květinu opatrně, přezdívá se jí 'milenka květin', protože její svůdná vůně nutí lidi chovat se podivně!

Kosatec sibiřský je jednou z těch divokých květin, které jsou velmi krásné, ale je lepší je nechat na pokoji. Kosatec sibiřský kvete pouze jednou ročně (asi dva týdny) a není třeba o něj pečovat jako o jiné druhy květin. Je jemný, zářivý a exotický a díky těmto třem vlastnostem je ideálním dárkem na první rande!

Pokud chcete darovat květiny někomu nepředvídatelnému, darujte mu slunečnice! Je to ideální dárek pro někoho, komu je těžké udělat radost. Nebojte se, pokud si nejste jisti, že se jim to bude líbit, jen jim řekněte, že se o to musí postarat (budou vědět, co máte na mysli).

Pokud váš partner rád cestuje, zkuste mu darovat orchideje! Tyto exotické květiny se vyskytují po celém světě a kvetou i v interiéru. Orchidej Phalaenopsis je jednou z nejběžnějších.

A konečně, pokud je váš partner muž, který žije v černé a bílé, zvolte nenápadné barvy, jako je bílá, oranžová nebo fialová. Nebojte se rozmanitosti, všechny květiny na něj udělají dojem! Mezi nejvýznamnější příklady patří nepřinášet kytice levandule, karafiátů nebo bodláků.

Fleurop
Fleurop Fleurop Česko Hvězdy a Hodnocení
Objednat Květiny
Frutiko
Frutiko Frutiko Česko Hvězdy a Hodnocení
Objednat Květiny
Jaké květiny darovat ke Dni matek? Jaké květiny darovat ke Dni matek? Datum Dne matek v roce 2022 (a 2023 a 2024) Datum Dne matek v roce 2022 (a 2023 a 2024) Jaké je datum letošního Valentýna? Jaké je datum letošního Valentýna?

Všechny články